Mercat d'Intercanvi a Llíria

Diumenge 27 de gener
Títol: Mercat d'Intercanvi del Camp de Túria

Hora: 10:30 – 14:00

Localització: Avinguda dels Furs, vorera del parc de la Bombilla (punxa per a veure el lloc i com arribar si no el coneixes)

Dinar: a les 14:30 al Casal Jaume I. Al costat d'on es fa el mercat. La informació està a continuacióLa Xarxa Local d'Intercanvi del Camp de Túria ha organitzat un nou Mercat d'Intercanvi.
Els Mercats són un punt de trobada per a tot aquell que vullga participar d'aquesta nova forma de relació econòmica i són una ferramenta fonamental dins la Xarxa.  L'altra ferramenta és el Banc d'Intercanvi.

Zona de descàrregues:


En aquest mercat participaran els grups amb els qué estem coordinats dins de la XXIV (Xarxa de Xarxes d'intercanvi Valencianes) amb els quals podrem intercanviar bens i serveis anotant les transaccions en moneda social a la pàgina web del CES

EcoXarxa Morvedre
Sistema d'Intercanvi Local Meliana
València Nord / Horta Nord
Horta Sud / Castellar
EcoRed Hoya de Buñol


La presència de aquests grups a més de recolzar-nos els uns als altres, fa que als mercats es gaudeixi d'una gran activitat, consolida la nova economia que estem fent sense la utilització de moneda oficial, i manté el contacte entre totes les persones usuàries que  hi participen.

Per tot això esperem usuàries de tots els grups coordinats.

Dinar:

Después del mercado, como ya es habitual, nos quedamos a comer gracias a la inestimable colaboración del Casal Jaume I

En esta ocasión, Menj-arte (Catering Eco-Vegetariano, usuarios activos de la Xarxa d'intercanvi del Camp de Túria), nos da la opción de encargarles uno de su excelentes menús por si no te apetece llevar tu comida.

PRECIO
El precio será 2,5 euros más 2,5 ecos. (La bebida aparte)

MENÚ
El menú será vegetariano, ecológico y se compone de:
Entrantes:
Ensalada de col americana.
Humus del Líbano con pan de aceite, acompañado de aceitunas y col
fermentada.
Plato principal: Lasaña Vegetariana.
Postre: Naranjas
Bebida: El agua está incluida, el resto de bebidas se ofrecerán a precio de
coste.

PARA HACER LAS RESERVAS antes del día 23, podéis mandar un correo electrónico a       info@menjarte.com
o llamar al teléfono 671 42 42 22 (María)
www.menjarte.com

NO TE OLVIDES: Cada comensal deberá traer plato, vaso y cubierto, así
seremos un poco más ecológicos.

 ________________________________________________________
 ¿Què és la Xarxa Local d'Intercanvi?


La Xarxa Local d'Intercanvi mitjançant els Mercats i el Banc, permet l'intercanvi de bens i serveis, cosa que ajuda a les comunitats locals a respirar, a viure i a desenvolupar-se, en temps econòmicament difícils. En resum, es una manera de viure i treballar sense euros.

Les xarxes locals d'intercanvi estan basades en la auto-organització de les persones, a nivell local (barri, ciutat, poble, comarca) les quals, desprès d'enregistrar les necessitats i especialitats de cada un dels participants al Banc, estan en disposició de intercanviar productes i/o serveis entre sí, creant així una xarxa local. En aquesta xarxa cada qui fa saber que pot oferir i que necessita. Els usuaris poden intercanviar bens, serveis o coneixements.

La nostra Xarxa Local d'Intercanvi ja compta amb un Banc d'Intercanvi que forma part de la xarxa internacional de Bancs d'Intercanvi CES amb més de 430 grups per tot el món. Pots enregistrar-te des d'aquesta pàgina web en el grup 15M Camp de Túria

http://www.ces.org.za/index_es.asp

Tots podem oferir i tots en algun moment necessitem alguna cosa. El Sistema CES és un intermediari perfecte entre l'oferta i la demanda de bens i serveis ofertats i demandats pels usuaris enregistrats.

Per a contactar amb nosaltres utilitza el correu electrònic (normalment contestem ràpid, però si la consulta es d'eixes de fer-se damunt... aguanteu un poquet :)

bancdintercanvi15mcampdeturia@gmail.com

En aquest mateix bloc pots consultar vídeos i d'altres documents respecte de les monedes socials, Bancs i Mercats d'Intercanvi. Consulta els apartats "conceptes" "videos" "fitxers"....


¿Com funciona el Mercat d'Intercanvi?

En el cartell tens la informació bàsica.

Pots portar les teues coses per a intercanviar amb un altre; tot allò que no utilitzes i que encara està en bon estat, com per exemple, llibres, roba, xicotes electrodomèstics, mobles, artesania, productes d'hort ecològic.
Si vols intercanviar objectes grans pots portar una foto. Si vols oferir serveis pots posar un cartell.

L'intercanvi es podrà fer directe, objecte per objecte, o indirecte, carregant el seu valor en el Banc d'Intercanvi. Aquesta última manera facilita els intercanvis d'objectes de diferent valor, o si t'agrada alguna cosa però no has portat res per a intercanviar, per a poder utilitzar-la cal enregistrar-es prèviament en el Banc d'Intercanvi.

En acabar el Mercat, celebrarem un dinar de germanor a partir de les 15 hores al mateix parc de la Bombilla.

Vos esperem a tots, una altra economia és possible.