Translate

La Xarca Local d'Intercanvi continua en marxa


Diumenge passat 25 de març es va celebrar un nou Mercat d'Intercanvi, en aquesta ocasió a l'Eliana.Va resultar de nou un gran esdeveniment tant per als organitzadors, l'Assemblea 15M l'Eliana, com per a totes les persones que es van acostar.Amb la col·laboració de l'Ajuntament de l'Eliana i dels companys de l'Assemblea 15M de Llíria, es van reunir en el passeig Secondo Baldín una trentena d'expositors més la ja clàssica taula d'informació sobre el funcionament de la Xarxa Local d'Intercanvi i uns quants tallers infantils.L'interés que van mostrar els visitants es va concretar en uns 30 nous usuaris de la Xarxa, i molts més que es van dur la informació per a mirar-la detingudament, amb la possibilitat de donar-se d'alta des de la seua casa i poder així participar en la Xarxa per a intercanviar tant objectes com serveis.

Com en anterios ocasions, la música en directe ens va animar a tots. Moltes gràcies als músics que van col·laborar.A més de repartir exemplars de la publicació “Rebel·leu-vos” de la Cooperativa Integral Catalana, varem comptar amb la presència de la banca solidària Tríodos Bank i dos distribuïdors locals de verdures ecològiques, de l'Horta a la Porta i Mitjafaneca.
 ________________________________________________________________

La Xarca Local d'Intercanvi continua en marcha.

El pasado domingo 25 de marzo se celebró un nuevo Mercado de Intercambio, en esta ocasión en L’Eliana.

Resultó de nuevo un gran acontecimiento tanto para los organizadores, la Asamblea 15M l’Eliana, como para todas las personas que se acercaron.

Con la colaboración del Ayuntamiento de l’Eliana y de los compañeros de la Asamblea 15M de Llíria, se reunieron en el Paseo Secondo Baldín una treintena de expositores más la ya clásica mesa de información sobre el funcionamiento de la Xarxa Local d’Intercanvi y varios talleres infantiles.

El interés que mostraron los visitantes se concretó en unos 30 nuevos usuarios de la Xarxa, y muchos más que se llevaron la información para mirarla detenidamente, con la posibilidad de darse de alta desde su  casa y poder así participar en la Xarxa para intercambiar tanto objetos como servicios.

Como siempre, la música en directo nos animó a todos. Muchas gracias a los músicos que colaboraron.

Además de repartir ejemplares de la publicación “Rebelaos” de la Cooperativa Integral Catalana, contamos con la presencia de la banca solidaria Triodos Bank y dos distribuidores locales de verduras ecológicas, De l'Horta a la Porta y Mitjafaneca.