Cap de setmana intens

El passat cap de setmana 25 i 26 de febrer va estar intens quant a activitats de la Xarxa Local d'Intercanvi.


El dissabte 25 va tindre lloc la Trobada d'intercanvi de llavors tradicionals al Casal Jaume I de Llíria, que organitzà Llavors d'Ací. La Xarxa Local d'Intercanvi va participar amb una xarrada respecte del sentit de ser i la necessitat d'impulsar aquesta forma de relació entre les persones, basada en la confiança, així com del funcionament del Banc d'Intercanvi.


La participació va ser molt nombrosa en tot moment, la Xarxa va generar molt d'interès entre els assistents, i a l'acte central de la Trobada es van intercanviar i distribuir gran quantitat de llavors gràcies a l'esforç dels organitzadors i dels companys que van portar les seues.





El diumenge 26 es va celebrar un nou Mercat de la Xarxa, que poc a poc va consolidant-se amb la col·laboració dels companys i companyes de l'Assemblea 15M de l'Eliana.
 


 La participació va ser prou nombrosa, al voltant de vint taules i gran quantitat d'interessats que volien informar-se del projecte de la Xarxa, que va conclouré amb l'inscripció de aproximadament 35 nous usuaris.

A més dels intercanvis es va programar un taller de joguines fetes amb material reciclat que va organitzar i impartir la nostra companya Rosa Mira i que va tindre un gran èxit. Va consistir en la fabricació del clàssic joc del tres en ratlla amb oueres de cartró.


El proper Mercat tindrà lloc al parc de l'Eliana l'últim diumenge de març.

 

 
En acabar i per tal de celebrar el gran èxit del Mercat, varem compartir un gran dinar de germanor amb gran varietat de plats casolans.